Technisch gereedschap dat niet mag ontbreken in je bedrijfswagen

Technisch gereedschap is niet meer weg te denken van onze bouwplaatsen. Niet alleen maken we gebruik van grote materialen zoals betonmolens, maar de bouwlieden werken ook met kleinere apparaten zoals boormachines. Technisch gereedschap is prijzig, en daarom zijn bouwvakkers vaak zuinig op hun materiaal. Met de wageninrichtingen van Work System zorg je ervoor dat je jouw dure technische gereedschap nooit meer op de bouwplaats hoeft te laten liggen. In dit artikel lees je het technische gereedschap dat absoluut niet mag ontbreken in jouw bedrijfswagen.

Boormachines

Een boormachine is misschien wel het meest gebruikte technische gereedschap op de bouwplaats. Vrijwel iedere bouwvakker heeft ermee te maken: en daarom is het absoluut onmisbaar in een bedrijfswagen. Heb jij meer dan één boormachine? Dan helpt Work System je graag om ze allemaal netjes op te bergen, zodat je precies weet waar de boormachine ligt die je nodig hebt.

Cirkelzaag

Niet alle zagen vallen onder de noemer technisch gereedschap, maar een cirkelzaag behoort absoluut tot deze categorie. De cirkelzaag is groots en gevaarlijk door zijn scherpe randen: het is daarom van groot belang om de cirkelzaag niet te laten rondslingeren op bijvoorbeeld bouwplaatsen. Door de cirkelzaag iedere avond terug in de bedrijfswagen te plaatsen, weet je zeker dat er niemand anders bij kan komen.

Ook schuurmachines mogen absoluut niet ontbreken in een goede bedrijfswagen. Schuurmachines worden door veel vaklui gebruikt, bijvoorbeeld om muren en houten balken te perfectioneren. Een schuurmachine neemt veel ruimte in, en daarom is het belangrijk dat hij netjes en vooral overzichtelijk word opgeborgen. Work System kan je hierbij helpen.

Toekomst en technologie

Posts created 27

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
cenote